Tegllunds historie

Tegllund er idag en del af Autocentralen. Autocentralens historie går langt tilbage. Karen og Knud Jensen grundlagde Autocentralen på Hylkedalsvej i Kolding 1. april 1976. Her blev der udelukkende solgt brugte biler. Først i 1985 blev Autocentralen autoriseret Nissan forhandler og siden er det gået stærkt.

Tegllund og Autocentralen er i dag autoriseret forhandler af Opel, Citroën, Nissan, Hyundai, Mitsubishi, Honda, Skoda og Volkswagen.

Tegllund har bilhuse i Kolding, Haderslev, Vejen og Vejle – og hertil kommer Autocentralen i Kolding samt Volkswagen i Kolding og Volkswagen og Skoda i Esbjerg.

De 8 bilhuse er arbejdsplads for ca. 350 medarbejdere og årsomsætningen er 1,5 milliarder kr.

I Autocentralen koncernen har vi ca. 1.200 brugte biler på lager og ud af vores årlige salg på godt 9.500 brugte biler er halvdelen brugte.

Vi ved, købet af en brugt bil er akkurat lige så stort og vigtigt som købet af en bil fra ny. Vi sikrer, at du kan være tryg ved købet og få en bil, du kan stole på. Derfor kommer alle brugte biler gennem vores strenge 80 punktskontrol. Kontrollen omfatter bilens mekaniske og kosmetiske stand og er din sikkerhed for en bil, der er næsten så god som ny.

Tegllund/Autocentralen er i familie med Volkswagen Kolding som ligeledes er Audi Servicepartner.

Fokus er rettet mod kunderne

Selvom Tegllund, Autocentralen og Volkswagen Kolding er vokset, så gør vi en dyd ud af at bevare fleksibiliteten.