Hyundai

Hos Tegllund A/S finder du Hyundai i Kolding, Fredericia og Haderslev.

Vi har mange års erfaring med Hyundai og bilerne har blandt nogle af de mest driftsikre, det har flere både danske og udenlandske tests vist.

Når du køber en ny Hyundai får du 5 års garanti uden kilometer begrænsning.
Opel er indbegrebet af tysk kvalitet med 2 års garanti.

Her på siden finder du de 3 mest populære Hyundai tilbud lige nu.

For oplysninger omkring hele Hyundai modelprogram er du velkommen til at kommet et smut forbi en af vores butikker alternativt finder du oplysningerne på Hyundais hjemmeside

Alle Hyundai-modeller har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det er en garanti, ingen andre bilmærker kan matche.

Ny HYUNDAI IONIQ Hybrid

Så er der her – den prisvindende og banebrydende Hyundai IONIQ. Modellen sætter nye standarder i den grønne bilklasse særligt hvad angår pris, kvalitet og alsidighed, og dermed kan den blive bilen, der for alvor får danskerne til at overveje at skifte benzin- eller dieselbilen ud med hybridbil. For en ny undersøgelse viser, at muligheden for grøn kørsel trækker i danskerne, og nu kan man selv prøve, om grøn kørsel er vejen frem.

El- og hybridbilerne er på vej frem over det meste af verden, og vi danskere er også så småt ved at tage dem til os. En ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Hyundai1, viser at omtrent hver tredje dansker overvejer muligheden for grøn kørsel, men at prisen hidtil har været en bremseklods for at indfri drømmen.

Attraktiv privatleasing

Når den nye hybridbil IONIQ ruller ind i udstillingslokalet, sætter Tegllund i Kolding, Haderslev og Fredericia hele to prisskilte i vinduet. Ét med salgsprisen – og ét med prisen for at privatlease sin IONIQ.

Med en udbetaling på bare 9.995,- kr. og en månedlig ydelse på kun 3.795,- kr. er vejen banet for, at man kan sætte sig bag rattet i den spritnye og miljøvenlige IONIQ hybrid, der lever op til alle tænkelige komfortkrav og med et meget højt sikkerhedsniveau for sin klasse. Vil man hellere købe, starter prisen ved 299.995,- kr. – og endda med automatgear.

En sikker vinder

Nødbremsesystem, vognbaneassistent, blindvinkelsensor og adaptiv fartkontrol er blot nogle af de sikkerhedsfeatures, man finder i IONIQ, og som har sikret bilen en status som en af de mest sikre i sin klasse med det højeste antal stjerner hos den uafhængige testorganisation, Euro NCAP. IONIQ har da også tiltrukket sig opmærksomhed ved kåringen af Årets Bil i Danmark i 2017, hvor bilen fik motorjournalisternes ærespris for at give el- og hybridbilismen et venligt skub fremad.

En af de unikke ting ved IONIQ er dens alsidighed, da den udover hybridversionen også kommer som ren elbil og senere som plug-in hybrid. Elbilen kommer til Danmark i løbet af foråret til priser fra 269.995,- kr., mens plug-in hybriden kommer til sommer. Uanset udgave leveres IONIQ naturligvis med Hyundais velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning.

Hyundai IONIQ hybrid kommer med Danmarks stærkeste garanti

5 år uden kilometerbegrænsning, og hele 8 års garanti på batteriet (dog max 200.000 km).

Oplev Hyundai IONIQ hos Tegllund i Kolding, Haderslev eller Fredericia.

1 Undersøgelsen, som YouGov har foretaget for Hyundai, viser, at 37 pct. af danskerne pt. har fravalgt hybridbiler pga. prisen. Undersøgelsen viser samtidig, at 34 pct. af danskerne har overvejelser om en hybridbil, og at det primært er udsigten til grøn og miljørigtig kørsel (68 pct.), der kan få folk til at skifte.

Hyundai IONIQ hybrid fås fra kr. 299.995

Hyundai i20 Spring fra kun kr. 139.995

Oplev kampagneudgaven af den populære og prisbelønnede i20. Det drejer sig om kampagnemodellen i20 Spring, der bugner af ekstraudstyr som aircondition, fartpilot, el-ruder både for og bag, el-spejle med varme og LED-blinklys, vognbaneassistent og ikke mindst et integreret Kenwood navigationsanlæg. Alt sammen for blot 139.995,- kr. I prisen er der udstyr til en værdi af 12.000 kr.

Hyundai i20 Spring kommer kun i et begrænset antal, så hvis duften af forår og ny bil skal kombineres, skal man ikke vente for længe med at aflægge Tegllund i Kolding, Haderslev eller Fredericia et besøg.

3 ud af 4 priser ved Hyundai Awards 2016 til Tegllund Haderslev

Tegllund i Haderslev er kåret som bedste Hyundai-forhandler både før, under og efter bilerne kører ud over kantstenen.

Det er vi i al beskedenhed uhyre stolte af.

Men bare rolig, den fine hæder gør ikke, at vi får fine fornemmelser – tværtimod. Vores motivation for at levere landets bedste service er blot blevet endnu større, og vi glæder os til at sende endnu flere kunder godt ud at køre i 2017.

De mest populære Hyundai modeller lige nu


Hyundai i10 1,0 ECO benzin

  • Årlig ejerafgift kun 620 kr.
  • 25,0 km/l
  • Mulighed for attraktiv finansiering
Fra 84.995,- kr.

Bilen kan være vist med ekstraudstyr

Hyundai i20 trend

  • 1,25 benzin 84 HK
  • 21,3 km/l
  • Mulighed for attraktiv finansiering
Fra 149.995,- kr.

Bilen kan være vist med ekstraudstyr

Opel Karl

Hyundai ix20 trend

  • 1,4 benzin ISG
  • 17,9 km/l
  • Mulighed for attraktiv finansiering
Fra 179.995,- kr.

Bilen kan være vist med ekstraudstyr

Hyundai privatleasing

Som et alternativt til at købe en Hyundai kan du overveje Hyundais meget attraktive Privatleasing program som du kan læse mere om.

Se mere
 
 
 

Her finder du Hyundai hos Tegllund

Hyundai i Kolding:

Tegllund A/S

Fynsvej 21-25
6000 Kolding

75 52 01 44
salg.kolding@tegllund.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Ejvind Christensen

Ejvind Christensen

Salgschef
27 53 75 65
ejvind.christensen@tegllund.dk
Hyundai i Haderslev:

Tegllund A/S

Hirsevej 1
6100 Haderslev

74 52 36 50
salg.kolding@tegllund.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Poul Jørgensen

Poul Jørgensen

Afdelingschef
27 87 16 70
pj@tegllund.dk
Hyundai i Fredericia:

Tegllund A/S

Vejlevej 52
7100 Vejle

75 92 65 00
salg.fredericia@tegllund.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Rasmus Hartmann Madsen

Rasmus Hartmann Madsen

Salgschef
27 53 75 69
rhm@tegllund.dk

Book Hyundai prøvetur

Book Hyundai prøvetur